Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Cheryl-Seinen-2018.jpg

Badmintonster Seinen verliest dubbelfinale bij Dutch Open

Badmintonster Cheryl Seinen (Roermond) heeft zondagmiddag met haar partner Selena Piek de Dutch Open in Almere niet kunnen winnen. De finale in het dames dubbelspel werd een prooi voor de Bulgaarse zusjes Stefani en Gabriela Stojeva die daarmee voor de tweede keer de winst bij de Dutch Open naar zich toe wisten te trekken.

Seinen en Piek speelden een sterke wedstrijd tegen de wereldkampioen en vice-Europees kampioen maar moesten hard en lang werken om tegen het verdedigend ingestelde Bulgaarse duo te kunnen scoren.

Het Nederlandse duo begon sterk aan de wedstrijd en nam in de eerste game een 5-2 voorsprong. De zusjes Stojeva stelde snel orde op zaken en gingen via een 6-11 tussenstand naar de 17-21 gamewinst.

In de tweede game namen de Bulgaarse dames het initiatief maar pakten het Nederlandse duo halverwege een 13-9 voorsprong. Opnieuw trok de tegenstander het initiatief naar zich toe. De achterstand werd omgebogen waarna men met een 18-21 zege in de tweede game voor de tweede keer de finale van de Dutch Open wist te winnen.

Deze pagina delen via:

Terug