Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

2018-Max-Verstappen.jpg

Autocoureur Max Verstappen tweede in Grand Prix van Amerika 

Max Verstappen (Maasbracht) moest door technische problemen bij de start van de Formule 1 Grand Prix van Amerika vanaf plaats 18 vertrekken. Zoals hij al eerder dit seizoen had laten zien in Rusland kende hij opnieuw een geweldige start. Na één ronde reed hij al weer op de negendepositie. Daarmee was het voor de Limburger echter nog lang niet gedaan. Binnen vijf ronden had hij al weer een top zes positie te pakken.

De Limburger bleef zijn opmars voortzetten en nog voor de hij zijn eerste bandenwissel liet uitvoeren lag hij al weer op de derde plaats. Na zijn pitstop zakte hij terug naar plaats zes maar hij wist zich toch weer terug te werken naar de derde plaats achter Räikkönen en Hamilton. 

Na een tweede bandenwissel van Hamilton kwam hij zelfs op de tweede plaats uit. In de voorlaatste ronde kwam Hamilton weer aan de staart van de Limburger waarna hij drie keer probeerde Verstappen voorbij te rijden. De Brit maakte echter een fout waardoor hij de kans om nog als tweede te eindigen verspeelde. De Engelsman en nummer één in de stand van het wereldkampioenschap moest genoegen nemen met de derde positie achter de winnaar Kimi Räikkönen en Max Verstappen.

Na afloop werd de Limburger uitgeroepen tot 'driver of the match'.

Deze pagina delen via:

Terug