Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Bezoek-Amerikaanse-talenten.jpg

Amerikaanse voetbaltalenten op bezoek bij European Sports Centre

Van 9 tot en met 19 maart ontving het European Sports Centre van Topsport Limburg vier 17-jarige Amerikaanse voetbaltalenten (3 jongens en 1 meisje) uit Arizona voor een trainingsstage. Via hun van oorsprong Limburgse directeur opleiding Rick Tilmans, ex-speler van Fortuna Sittard, waren zij in Limburg voor individuele trainingen onder leiding van Roger Reijners, Tiny Ruijs en Danny Wintjens en teamtrainingen bij Fortuna Sittard U19 en Roda JC U19.

Ook bezochten zij de thuiswedstrijden van Roda JC (tegen Sparta) en Fortuna Sittard (tegen De Graafschap). Het talentvolle meisje bezocht afgelopen week samen met ex-vrouwenbondscoach Roger Reijners, de vrouwenvoetbal afdeling van PSV Eindhoven en Borussia Munchen Gladbach.

Deze grootste talenten van Arizona zijn momenteel lid van het Dutch Soccer Institute en de samenwerking moet er toe leiden dat Amerikaanse talenten de mogelijkheid krijgen om via Topsport Limburg te ontdekken waar hun mogelijkheden in het professionele voetbal liggen. Voor Limburgse jeugdvoetballers wordt gekeken naar mogelijkheden om in Arizona te gaan studeren en voetballen.

Wil jij meer informatie over het European Sports Centre van Topsport Limburg?

Bezoek-Amerikanen-4.jpeg

Bezoek-Amerikanen-2.jpeg

Bezoek-Amerikanen-3.jpeg

Bezoek-Amerikanen-1.jpeg

Bezoek-Amerikanen-5.jpeg

 

Deze pagina delen via:

Terug