Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

.

Voetballers Roda JC verliezen van Vitesse

De voetballers van Roda JC behaalde vorige week nog een knappe 3-1 overwinning op Heracles, maar moest vrijdagavond tegen Vitesse in Arnhem de eerste nederlaag van het seizoen incasseren. In het Gelredoom kwam de ploeg uit Kerkrade er bijna niet aan te pas en moest de gehele tweede helft met een man minder spelen. Roda moest dat bekopen met een 3-0 nederlaag.

De eerste kans was nog voor de Limburgers maar daarna domineerde de ploeg uit Arnhem de wedstrijd. Het lukte Vitesse maar moeizaam om de score te open. Dat lukte pas in de 45e minuut toen de bal via de arm van Van Peppen en de paal uit het doel vloog. Dat koste Van Peppen zijn plek want hij kreeg rood. Baker scoorde vervolgens vanaf de strafschopstip de 1-0.

In de tweede helft kwam Roda er nauwelijks nog aan te pas. Doelman Van Leer kon in eerste instantie nog een aantal knappe reddingen verrichten maar moest in de 68e en 80e minuut toch twee keer buigen voor Dauda en Nathan die de thuisploeg met de 3-0 score de eerste overwinning van het seizoen bezorgde.

Deze pagina delen via:

Terug