Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

.

Moeizame winst voor ijshockeyers Eaters op Den Bosch

De ijshockeyers van Eaters Limburg (Geleen) hebben dinsdagavond op de valreep een 6-5 overwinning behaald in de BENE-League tegen de nummer voorlaatst uit groep B Den Bosch. Vijf seconden voor het einde maakte Luca Heutmekers de winnende treffer.

Eaters kende een slechte start in de thuiswedstrijd tegen Ben Bosch. Binnen acht minuten keken de Limburgs tegen een 0-2 achterstand aan. Luca Heutmekers scoorde vervolgens snel daarna de aansluitingstreffer maar de gelijkmaker liep lang op zich wachten. Veertig seconden voor het verstrijken van de eerste periode was het Lars Engwegen die de 2-2 op het scorebord kon zetten.

Wie dacht dat Eaters in de tweede periode de zaken wel naar zijn hand zou gaan zetten, kwam bedrogen uit. Binnen zestien minuten had Den Bosch een 2-5 voorsprong opgebouwd. Eaters was aangewezen om de achtervolging in te zetten. Nog voor de tweede periode was afgelopen kwam Eaters via Lars van Sloun en Akim Ramoul terug in de wedstrijd: 4-5.

Het duurde lang voordat de gelijkmaker viel. Zeven minuten voor het einde was het Akim Ramoul die de 5-5 in het netje kon leggen. Eaters ging vervolgens nog op zoek naar de winst. Maar als iedereen zich verzoent lijkt te hebben met een gelijkspel is het Luca Heutmekers die in de slotseconden de winnende treffer nog wist te scoren: 6-5.

Deze pagina delen via:

Terug