Dit is "Inside the rings," de nieuwsbrief van Topsport Limburg. Wekelijkse nieuwsbrief Topsport Limburg
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser  
Topsport Limburg
Medaillespiegel 14 januari 2019
Medaillespiegel Jeugd 2019
ECEKGPNKOSWCWK
0020000
0020000
0020000
Medaillespiegel Senioren 2019
ECEKGPNKOSWCWK
0000000
0010000
0010000
Meer informatie en details over de medaillespiegel staat op onze website
Wekelijkse nieuwsbrief Topsport Limburg

Vanaf 25 mei verandert de privacywetgeving. Wil jij wekelijks de nieuwsbrief van Topsport Limburg blijven ontvangen? Meld je dan hier aan. Indien wij geen aanmelding ontvangen, zal je vanaf 25 mei geen nieuwsbrief meer ontvangen.

Topsport Limburg
Kijk voor meer actueel Limburg sportnieuws op topsportlimburg.nl
Topsport Limburg
Coach-academie.png
Workshop 28 mei - Coach Academie Limburg 

Op maandagavond 28 mei organiseert Topsport Limburg een workshop voor de leden van de Coach Academie Limburg. Deze avond zal in het teken staan van prestatiegedrag en dopingpreventie. Kijk voor meer informatie op de website van Topsport Limburg en meld je aan.

 

Je sporttalent ontdekken is Fun

In 2018 zijn we weer enthousiast gestart met het project ‘Je sporttalent ontdekken is Fun’. Binnen dit project worden Limburgse leerlingen uit groep 7 getest op fysiek en mentaal vlak. Met de nog geplande testdagen hopen wij de 1000 leerlingen te bereiken! Speciaal voor dit project heeft onze goldpartner KEMBIT een iPad applicatie ontwikkeld met studenten van de Fontys hogeschool.

template-ring-nieuwsbrief-1.png
Coach-academie-1.png
Workshop 4 juni - De cruciale rol van de ouders

Omdat Topsport Limburg weet dat ouders een cruciale rol spelen bij de talentontwikkeling wordt op maandagavond 4 juni in het High Perfomance Centre Sittard een informatieavond voor ouders van topsporters en talenten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op de website van Topsport Limburg en meld je aan.

Nieuwe partner van het Innovation Centre!

Het Topsport Limburg Innovation Centre heeft er een nieuwe partner bij, namelijk: Mullens Sports & Health Innovations. Mullens Sports & Health Innovations valideert innovaties. De organisatie ondersteunt ondernemers in de Sports & Health wereld, om waarde toe te voegen aan hun innovaties om daarmee krachtig en onderbouwd op de markt te komen.

template-ring-nieuwsbrief-Mullens-1.png
Melissapng.png
Partner uitgelicht: Holbox

Op zoek naar een eyecatcher? Al eens gedacht aan een levensgroot kartonnen figuur van je sportteam of sportidool? Vind hier de oplossing.

Topsport Limburg
Bekijk de webversie

Topsport Limburg
Postbus 384
6130 AJ Sittard - Geleen
+31 (0)46 443 38 39
info@topsportlimburg.nl
Uitschrijven
Inside the rings
Inside the rings is powered by
Powered by KEMBIT