Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

"Je sporttalent ontdekken is fun" dag Trevianum

"Je sporttalent ontdekken is fun" is een project vanuit de Jeugd Academie dat ieder jaar wordt ingezet om op een leuke en uitdagende manier het sporttalent bij de leerlingen in groep 7 te ontdekken. Topsport Limburg wil in samenwerking met de Topsport Talent School Trevianum de jeugd op jonge leeftijd al ondersteunen in hun weg naar hun eigen sportieve droom!

Wat gebeurt er tijdens deze dag?

Tijdens een van de dagen komt het testteam van Topsport Limburg naar de Topsport Talent School toe om deze testen in de gymzaal uit te voeren. 

Verschillende testen zullen worden uitgevoerd om te bekijken hoe getalenteerd uw kind is. De testen bestaan niet alleen uit fysieke testen, maar ook uit een mentale test en een sportvoorkeurtest. Denk bij de fysieke testen aan sprinten, springen, medicijnbalwerpen, wendbaarheid en uithoudingsvermogen. De mentale test zal laten zien waar de leerlingen hun motivatie vandaan halen en als laatste zal de sportvoorkeurentest laten zien welke sporten ze leuk vinden.

Van alle uitslagen van deze testen zal elke leerling een individueel rapport krijgen die inzicht geeft in hun talenten!

Om de privacy te borgen van de jeugd worden de resultaten niet buiten Topsport Limburg vrij gegeven. De jeugd zal, indien de juiste capaciteiten uit de testen komen, via Topsport Limburg benaderd worden om hen en ouders te informeren over de mogelijkheden om hun droom te verwezenlijken. 

Inschrijven voor een van de dagen kan hier.

 Banner_Sporttalent.jpg