Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Innovatie

sport-innovator.pngHet Topsport Expertise & Innovatie Centrum van Topsport Limburg, gevestigd in de Sportzone Sittard-Geleen, is opgenomen in het landelijke SportInnovator programma van VWS.

Niet alleen sporters en coaches kunnen hier terecht voor hun vragen, maar ook bedrijven die hun innovaties in de snelst groeiende economie ter wereld, de sporteconomie willen vermarkten.

Door de aanwezigheid van talenten en topsporters en de centrale ligging tussen de Brightlands campussen Health in Maastricht, Materials in Sittard-Geleen, Smart Services in Heerlen en Food in Venlo, maakt dit een uniek testcentrum voor zowel de bedrijven op de campussen als ook de MKB bedrijven in Limburg. Niet voor niets zijn Topsport Limburg en de Brightlands Innovation Factory een samenwerking aangegaan om zowel de topsporters als de ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het Topsport Expertise & Innovatie Centrum heeft een heldere missie: kennisontwikkeling die resulteert in sportinnovaties voor topsport met een economische spin-off. Om dat te bereiken wordt samengewerkt door een groot aantal partijen uit de sport, het bedrijfsleven, de lokale overheid, de zorg, onderwijs en wetenschap.

Het centrum is onderscheidend door specifieke kennis op het gebied van materiaalontwikkeling in de breedste zin des woords.

Van 25 t/m 30 november 2018 organiseert het Topsport Expertise & Innovatie Centrum een Sport- & Innovatiereis naar Tokyo.

Bekijk hier de Ezines van het project Sport & Innovatie:
Ezine Sport & Innovatie, uitgave 1
Ezine Sport & Innovatie, uitgave 2
Ezine Sport & Innovatie, uitgave 3

Wil jij meer informatie over het Topsport Expertise en Innovatie Centrum?

Neem contact met ons op!