Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Workshop 4 juni - De cruciale rol van de ouders

Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. U kunt zich niet meer inschrijven voor deze informatieavond. Begin van schooljaar 2018-2019 zal er een vergelijkbare avond georganiseerd worden. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de uitnodiging.

Omdat Topsport Limburg weet dat ouders een cruciale rol spelen bij de talentontwikkeling wordt op maandagavond 4 juni om 19.00 uur in het High Performance Centre Sittard een informatieavond voor ouders van topsporters en talenten georganiseerd.

Tijdens de workshop zal sportpsycholoog Joep Teeken ingaan op hoe ouders kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en het presteren. Wat zeg je na winst en wat na verlies? Hoe betrokken ben je? Weet jij wat jouw kind eigenlijk wil en nodig heeft? Vragen die deze avond zeker aandacht krijgen. Daarnaast zal Tom Daemen vertellen over hoe hij als ex-voetballer de rol van zijn ouders heeft ervaren.

Programma

18.45 uur - 19.00 uur: Ontvangst
19.00 uur - 21.00 uur: Workshop
21.00 uur - 21.30 uur: Nazit, mogelijkheid om na te praten

De avond is alleen bedoeld voor ouders van topsporters en talenten die geregistreerd zijn bij Topsport Limburg, dus niet voor de sporters zelf. Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!

AANMELDING GESLOTEN