Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Topsport Limburg

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl        

Website: www.topsportlimburg.nl

Workshop 28 februari

Geen plaatsen meer beschikbaar.

 

Op woensdagavond 28 februari organiseert Topsport Limburg in Sittard een workshop voor topsporters en talenten en hun ouders. Deze avond staat in het teken van voeding en prestatiegedrag. Tijdens de workshop zal dieper ingegaan worden op de onderwerpen “Voeding rondom wedstrijden” en “Presteren onder druk”.

Presteren onder druk – Lars van der Eerden

In deze workshop leer je concentratie-vaardigheden die je nodig hebt om tijdens belangrijke wedstrijden met spanning en emoties om te gaan. Hoe kan ik mijn hoofd koel houden en het beste uit mezelf halen? Hoe kan ik mij leren focussen? Praktische tips om direct toe te kunnen passen in de wedstrijden.

Lars van der Eerden is actief cross-triatleet op nationaal niveau, veel wedstrijdervaring, waaronder diverse kwalificaties op EK en WK's. Hij werkt al jaren als Sportpsycholoog met talenten en beroepssporters. Lars is expert van TeamNL en daarnaast verbonden aan aan het RT- wielrennen en het NTC-triatlon.

Voeding rondom wedstrijden – Rob van de Werf

In deze workshop gaan we dieper in op wat je als sporter nodig hebt voor, tijdens en na wedstrijden. Wat als je voor de wedstrijd geen eetlust hebt? Tijdens de wedstrijd geen tijd hebt om te eten of drinken? En na de wedstrijd te moe bent om te kunnen eten? De interactie die ontstaat samen met de sportdiëtist geven je praktische tips om in de praktijk aan de slag te gaan.

Rob van der Werf is mountainbiker en wielrent op nationaal niveau. Hij werkt als sportdiëtist met talenten en beroepssporters, om hun optimaal te begeleiding op het gebied van voeding. Rob is lid van Teamvoeding plus en daarnaast verbonden aan het RTC - Wielrennen.

Programma

18.45 uur - 19.00 uur:   Ontvangst

19.00 uur - 20.00 uur:   Presteren onder druk

20.00 uur - 20.15 uur:   Pauze

20.15 uur - 21.00 uur:   Voeding rondom wedstrijden