Als partner van TeamNL heeft Topsport Limburg de ambitie en opdracht om met Limburg bij te dragen aan de top 10 sportambitie van Nederland. We willen meer medailles in meerdere sporten.

Om aan die ambitie invulling te kunnen geven, heeft Topsport Limburg een Sportecosysteem ontwikkeld. Dat is een zelfregulerend, open en actief netwerk van instellingen en organisaties uit de sport, het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en de overheid die op tal van knooppunten ambitieus, innovatief, creatief en resultaatgericht samenwerken. De focus ligt op korte termijn (Tokyo2020), middenlange termijn (Parijs2024) én lange termijn (Los Angeles2028).

Op maandag 8 oktober 2018 komt het Sportecosysteem samen om de Olympische cyclus 2017-2020 te bespreken en vooruit te kijken naar de sportambitie op weg naar Parijs2024. Partners geven presentaties op welke wijze zij binnen het Sportecosysteem bijdragen aan de missie van Topsport Limburg en TeamNL.

 

Vanaf 25 mei verandert de privacywetgeving. Wil jij wekelijks de nieuwsbrief van Topsport Limburg blijven ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.