Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Strenght & Conditioning

Strength & Conditioning

Strength & Conditioning training is een andere term voor krachttraining waarbij het niet alleen om kracht gaat maar ook om de combinatie tussen kracht-snelheid en kracht-uithoudingsvermogen.

Strength & Conditioning training kun je niet alleen doen met je eigen lichaamsgewicht maar ook met barbells, kettlebells, gewichten, medicijnballen enz. Bij veel sporten zorgt een verbetering van kracht en snelheid ook tot een verbetering in prestatie, daarom is het van belang om een goede Strength & Conditioning training te volgen.

We kunnen je op de volgende 3 gebieden helpen:

Kennis

Workshop over Strength & Conditioning

Wil je meer informatie over Strength & Conditioning en wil je deelnemen aan een workshop? Neem dan contact met ons op.

Lezing over Strength & Conditioning

Wil jouw team of vereniging meer informatie over Strength & Conditioning? Onze expert komt graag een lezing houden op locatie.

Meer info

Wil je meer informatie over Strength & Conditioning? Klik dan hier.

 

Advies

Vragen

Mocht je vragen hebben over Strength & Conditioning? Dan kun je deze via onderstaande knop aan ons stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Trainingsschema

Wil je graag een persoonlijk trainingsschema krijgen? Onze expert zal op basis van je fysieke capaciteit een trainingsschema voor je maken.

 

Begeleiding

We kunnen je verschillende manieren helpen om optimaal gebruik te maken van Strength & Conditioning. Door een goede begeleiding kun je effectief trainen om zo je prestaties te verbeteren.

Trainen in de Olympische krachtruimte

Wil je graag gebruik maken van onze krachtruimte om optimaal te kunnen trainen? Reserveer dan de ruimte hier.

S&C training in een kleine groep onder begeleiding

We organiseren twee keer per week S&C training in een klein groepje. Wil je hier ook aan deelnemen? Neem dan contact met ons op.

S&C training individueel onder begeleiding

Wil je graag individueel begeleid worden door een van onze experts op het gebied van Strength & Conditioning? Neem dan contact met ons op.

Krachtmeting

Wil je weten hoe je er voor staat en hoe je met Strength & Conditioning je sportprestatie kunt verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!