Neem gerust contact met ons op

Wegens faillissement kunt u slecht nog contact nemen met onze curator:

 

Paulissen Advocatuur
Laurentiusstraat 19
6191 ET Neerbeek
tel. (+31) 046 – 433 83 33
fax (+31) 046 – 433 90 56
info@paulissenadvocatuur.nl


mr. Jacques Paulissen
j.paulissen@paulissenadvocatuur.nl


mr. Nynke Louws
n.louws@paulissenadvocatuur.nl

High Performance Services

Vanuit de visie van Topsport Limburg staat de atleet centraal. Daaromheen zijn 4 expertisegebieden bepaald die een atleet nodig heeft om het hoogste niveau te behalen:

1. Sportfysiologie

2. Sport(para)medisch

3. Sportpsychologie

4. Sportvoeding


Samen met haar partners heeft Topsport Limburg een excellerende, internationale topsportomgeving gebouwd in de Sportzone in Sittard-Geleen: Topsport Expertise en Innovatie Centrum (TEIC).


Het Topsport Expertise en Innovatie Centrum maakt het mogelijk dat de vier expertisegebieden optimaal ingezet kunnen worden om de prestaties te verbeteren. Zo bestaat het Topsport Expertise en Innovatie Centrum onder meer uit een Olympische krachtruimte voor Strength & Conditioning training op maat, een inspanningslab van wereldklasse, klimaatkamer, sportgeneeskunde, sportwetenschap, mentale coaching, sportdiëtiek en is van essentieel belang voor de regionale en nationale trainingscentra in Limburg.

De bundeling van kennis, expertise en topapparatuur uit binnen- en buitenland zorgt ervoor dat sporters nog betere sporters worden.

Voor vragen met betrekking tot het High Perfomance Centre kunt u terecht bij de High Performance Manager, Sirik Blokzijl.

 

Adres Eggerweg 4
Postcode 6135 LH
Plaats Sittard
Telefoon 046- 443 38 39
e-mail info@topsportlimburg.nl
website ww.topsportlimburg.nl

Wil jij trainen in het High Performance Centre?

Neem contact met ons op!

Onze trotse partners