Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Topsport Limburg

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl        

Website: www.topsportlimburg.nl

Voedingsadvies en begeleiding

We kunnen het bijna niet meer los van elkaar zien. Iedere sporter kan zich indenken hoe belangrijk voeding is. Wanneer krijg je voldoende voeding binnen? Hoe kun je de prestatie verbeteren? Wat kun je het beste eten/ drinken voor het sporten? Hoe kun je maag-/ darmproblemen voorkomen? Hoe bereik ik de juiste lichaamssamenstelling?

De juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een toename van spiermassa, een goed herstel van inspanning en het leveren van prestaties. Meer trainen betekent niet alleen meer eten maar vooral ook de juiste keuzes op het juiste moment weten te maken. Voor informatie over sportvoeding in de praktijk of professionele ondersteuning op het gebied van sportvoeding kunnen topsporters en talenten terecht bij een sportdiëtist(e). De sportdiëtist(e) is de specialist op het gebied van voeding en sport. Met een verwijzing van een huisarts, sportarts of medisch specialist wordt 3 uur dieet- en voedingsbegeleiding door een sportdiëtist vanuit de basisverzekering vergoed. Soms zijn er nog aanvullende uren vanuit de aanvullende zorgverzekering beschikbaar. Zie hiervoor je verzekeringspolis.

De voedingsadviseurs waarbij het logo van het High Performance Centre vermeld staat, werken onder andere vanuit het High Performance Centre in Sittard.

Topsportpashouders kunnen contact opnemen met onderstaande sportdiëtisten.