Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Topsportmassage

Een sportmasseur past verschillende massagetechnieken toe, ter verbetering van de conditie van de spieren. De sportmasseur kan preventief een rol spelen bij advisering en begeleiding van sporters. Daarnaast kan een sportmasseur eerste hulp verlenen bij sportongevallen en is hij geschoold in het aanleggen van beschermende bandages en tapes om blessures te voorkomen.

Topsport Limburg heeft een samenwerking met het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) afdeling Limburg. Het NGS afdeling Limburg heeft een aantal topsportmasseurs geselecteerd die zich beschikbaar stellen voor topsporters, talenten en topsportverenigingen.

De volgende prijzen worden door de sportmasseurs gehanteerd (exclusief materiaalkosten):

Intakegesprek voor massage:
Dit is een service en hiervoor zullen geen kosten in rekening worden gebracht. Echter indien de sporter zonder massage meteen doorverwezen dient te worden naar een sportarts /fysio bedragen de kosten 7,50 euro.

Massagetarief:
30 minuten € 15,-
60 minuten € 25,-

Intakegesprek voor een tapebehandeling en een tape aanleggen:
15 euro (voor 30 minuten) exclusief materiaalkosten. Materiaalkosten zijn overeenkomstig de prijslijsten per masseur. Echter indien de sporter (zonder tape) meteen doorverwezen dient te worden naar een sportarts /fysio bedragen de kosten 7,50 euro.

Sportmasseurs die  ambulant werken maken hun eigen reiskostenvergoeding aan de sporter bekend.

Topsportpashouders en topsportverenigingen kunnen rechtstreeks contact opnemen met onderstaande sportmasseurs.