Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Sportvoeding

We kunnen het bijna niet meer los van elkaar zien. Iedere sporter kan zich indenken hoe belangrijk voeding is. Wanneer krijg je voldoende voeding binnen? Hoe kun je de prestatie verbeteren? Wat kun je het beste eten/ drinken voor het sporten? Hoe kun je maag-/ darmproblemen voorkomen? Hoe bereik ik de juiste lichaamssamenstelling?

De juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een toename van spiermassa, een goed herstel van inspanning en het leveren van prestaties. Meer trainen betekent niet alleen meer eten maar vooral ook de juiste keuzes op het juiste moment weten te maken. Voor informatie over sportvoeding in de praktijk of professionele ondersteuning op het gebied van sportvoeding kunnen topsporters en talenten terecht bij een sportdiëtist(e). De sportdiëtist(e) is de specialist op het gebied van voeding en sport. Met een verwijzing van een huisarts, sportarts of medisch specialist wordt 3 uur dieet- en voedingsbegeleiding door een sportdiëtist vanuit de basisverzekering vergoed. Soms zijn er nog aanvullende uren vanuit de aanvullende zorgverzekering beschikbaar. Zie hiervoor je verzekeringspolis.

Kennis

Workshop sportvoeding

Onze sportdiëtisten komen graag op locatie een workshop geven over hoe sportvoeding ingezet kan worden om de sportprestatie te verbeteren. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Meer informatie over sportvoeding

Meer informatie over sportvoeding vind je hier.

Advies

Recepten

Wil je graag goede recepten ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heb je vragen of staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Begeleiding

Lichaamssamenstelling

Wil je graag een analyse krijgen over je lichaamssamenstelling? Aan de hand van lichaamssamenstelling kan een sportdiëtist een gericht advies geven. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Consult

Wil je graag een persoonlijke afspraak maken met een van onze sportdiëtisten? Topsportpashouders kunnen contact opnemen met onderstaande sportdiëtisten. De sportdiëtisten waarbij het logo van het High Performance Centre vermeld staat, werken onder andere vanuit het High Performance Centre in Sittard.

Wil je meer weten of staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op!