Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Topsport Limburg

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl        

Website: www.topsportlimburg.nl

Sportpsychologie

Sportpsychologie kan je helpen om je sportprestatie te verbeteren. Een van de onderdelen van sportpsychologie is mentale training. Tijdens een mentale training worden mentale vaardigheden aangeleerd die je helpen om je sportprestatie te verbeteren. Deze vaardigheden komen aan bod in verschillende thema’s, zoals omgaan met druk, omgaan met winst en verlies, en omgaan met blessures. Verder worden vaardigheden aangeleerd om beter te kunnen concentreren en positief te denken.

Kennis

Workshop prestatie gedrag

Onze sportpsychologen komen graag op locatie een workshop geven over prestatie gedrag en hoe je mentale training optimaal kunt inzetten om je sportprestatie te verbeteren. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Meer informatie over hoe sportpsychologie je kan helpen bij het verbeteren van je prestatie vind je hier.

Advies

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Wij helpen je graag verder. Neem daarvoor contact met ons op.

Begeleiding

Consult

Wil je graag een persoonlijk consult met een sportpsycholoog? Topsporters en talenten kunnen rechtstreeks contact opnemen met onderstaande sportpsychologen. Klik op de sportpsycholoog van je keuze voor meer informatie.
De sportpsychologen waarbij het logo van het High Performance Centre vermeld staat, werken onder andere vanuit het High Performance Centre in Sittard.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact met ons op!