Neem gerust contact met ons op

Wegens faillissement kunt u slecht nog contact nemen met onze curator:

 

Paulissen Advocatuur
Laurentiusstraat 19
6191 ET Neerbeek
tel. (+31) 046 – 433 83 33
fax (+31) 046 – 433 90 56
info@paulissenadvocatuur.nl


mr. Jacques Paulissen
j.paulissen@paulissenadvocatuur.nl


mr. Nynke Louws
n.louws@paulissenadvocatuur.nl

Mondzorg

Toegevoegde waarde van goede tandheelkunde voor een sporter: Een goed gebit betekent een gezond gebit. Dat wil zeggen: geen pijnklachten, geen ontstekingen aan het tandvlees (geen bloedend tandvlees), geen cariës (gaatjes), tevredenheid over de uitstraling van je eigen gebit en uiteraard een frisse adem. Wanneer er pijn of andere klachten aanwezig zijn in het gebit heeft dit effect op het eetgedrag. Het kauwen van onze voeding (enorm belangrijk voor een goede spijsvertering) verschuift naar een kant, of er wordt niet of nauwelijks gekauwd. Een goede spijsvertering zorgt voor de opname van alle bouwstoffen die we nodig hebben.

Presteren bij sport heeft alles te maken met hoe gezond jouw lichaam is en hoe je dit in stand houdt. Je kunt niet alleen maar energie vragen van je lichaam zonder ook goede bouwstoffen eraan toe te voegen. Gezond gebit en gezonde voeding horen bij elkaar, wanneer je bewust omgaat met je lichaam en geest.

Topsportpashouders kunnen rechtstreeks contact opnemen met onderstaande instantie.

 

Amalia Kliniek is een tandartsenpraktijk met als extra specialismen: angstcoaching, prothetiek, het behandelen van mensen met een beperking, kaakchirurgie, kindertandheelkunde, implantologie, narcosetandarts, angsttandarts en esthetische tandheelkunde. Wij leveren een uitgebreid pakket van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen.

Amalia Kliniek biedt de sporters een sport screening en een snelle behandeling.

Onze trotse partners