Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

NS-privilegepas

Op basis van de sponsorovereenkomst tussen de Nederlandse Spoorwegen en NOC*NSF is een limitatief aantal NS-Business Cards voor tweede klasse treinreizen beschikbaar. De NS-Business Card is enkel en alleen bedoeld voor reizen ten behoeve van het trainings- en wedstrijdprogramma.

Voor wie?
De regeling is bedoeld voor A-, Selectie- en HP-sporters in de topsportprogramma’s in groep 1 t/m 3. Voor talenten in de topsportprogramma’s in groep 1 t/m 3 hebben sportbonden de mogelijkheid om voor een zeer beperkt aantal sporters een NS-Business Card aan te vragen.

Hoe meld ik me aan?
Neem contact op met Athlete Services van NOC*NSF voor de aanvraag van een NS-Business Card. Athlete Services kijkt na of je aan de voorwaarden voldoet. Voldoe je aan de voorwaarden, dan vraagt Athlete Services voor jou een NS-Business Card aan bij de NS, waarna je een instructiemail krijgt met onder andere de vraag om jouw Burgerservicenummer door te geven. Het duurt na aanvraag ca. twee weken alvorens je jouw NS-Business Card ontvangt. Deze kaart is direct klaar voor gebruik.

Let op!
Kijk voor essentiële informatie over het gebruik van de NS-Business Card bij de veel gestelde vragen.

Vragen?
Indien je vragen hebt over de voorwaarden en beschikbaarheid van de NS-Business Card, neem je contact op met Athlete Service van NOC*NSF.