Neem gerust contact met ons op

Bellen of e-mailen kan ook naar:

Telefoonnummer: 046-4433839

Email: info@topsportlimburg.nl

 

Financieel advies

Als topsporter sta je voortdurend onder druk: Je moet op korte termijn presteren. Om die prestatie neer te zetten is een optimale voorbereiding en intensieve training van groot belang. Je moet echter ook zorgen voor mentale rust, zodat je volledig kunt focussen op de komende wedstrijd. Geen zorgen over financiële zaken van alle dag: Dat is wat je wil als sporter.


Forza Sportdesk kan je hierbij helpen. Forza Sportdesk biedt jou je eigen financiële coach die uit ervaring weet wat er van een topsporter wordt verwacht.

Inzicht in je financiële situatie
Wat zijn mijn inkomsten en uitgaven afgelopen jaar geweest? Hoeveel geld heb ik dit jaar nodig om mijn onkosten te dekken? Wat zijn de beste mogelijkheden voor mijn spaar- en of beleggingsgelden?

Het nemen van beslissingen
Is het verstandig om te blijven huren of is het mogelijk om een eigen woning te kopen? Wat is verstandig om te doen met mijn gewonnen prijzengeld? Hoe kan ik mijn sponsorinkomsten het beste investeren? Moet ik me nu wel of niet extra verzekeren?

Het leggen van een solide basis voor je toekomst
Het samen in kaart brengen van je huidige financiële situatie en je financiële wensen voor na je sportcarrière, zodat je ook na je sportcarrière profijt kunt hebben van de opbrengsten van je sportprestaties.

Samenwerking;
Forza Sportdesk beschikt over een groot (sport)netwerk en werkt samen met notarissen, juristen, accountants en fiscalisten.

Bij al deze belangrijke beslissingen kan Forza Sportdesk een beroep doen op de financieel specialisten binnen Forza Asset Management. Voor de sporters en de talenten van Team Limburg bieden wij onze diensten aan tegen een gereduceerd uur tarief. Forza Sportdesk is er ook voor aan de sportwereld gelieerde verenigingen, bedrijven en stichtingen.

Voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken met de relatiebeheerder van Forza Sportdesk kunt u contact opnemen met Georges Tychon, relatiebeheerder Forza Sportdesk.